Haarverzorging

Haarverzorging

Als gevolg van de sterke vraag hebben we in 2006 besloten als ondersteuning van onzeplantaardige haarkleuren aangepast hoogwaardige verzorgingsproducten aan te bieden.

Net als onze kleuren worden alle verzorgingsproducten bij ons in huis uit hoogwaardige bestanddelen ontwikkeld.

Al onze OLIEBE® -verzorgingsproducten doorliepen een veiligheidsbeoordeling bij een gerenomeerd instituut. Hier werd de “verklaring van geen bezwaar” van deze producten geattesteerd.

Bij de ontwikkeling van ons product hebben we erop gelet dat we rekening houden met de noden van de markt en ook een uiterst zinvol modern product aanbieden, dat zowel aan de criteria van de kaptechnische kant als aan de behoeften van het milieu beantwoordt. M.a.w. een product dat uiterst geschikt is voor een natuurlijke behandeling.

Om alle bekende problemen met betrekking tot onverdraaglijkheid uit de weg te gaan, zien we af van bijkomende bewaarmiddelen.

De producten beantwoorden uit zichzelf aan de veiligheidsvoorschriften. We voegen ook geen citroenzuur toe, dat soms verkeerdelijk bij gelijkaardige producten als conserveermiddel gebruikt wordt.

Shampoos


Shampooconcentraten voor de hoogwaardige natuurlijke behandeling van de kapper.
meer informatie

Terre du Bonheur verzorgingslijn


De basisch-verzorgingsserie zonder toegevoegde middelen.
meer informatie

Citrus verzorgingslijn


Natuurlijke verzorging met de zachte geur van citroen.
meer informatie